top of page
Chefs restaurant San Giorgio huizen

About
Us

Chefs restaurant San Giorgio huizen
Visual Restaurant San Giorgio Huizen

San Giorgio

Visual Restaurant San Giorgio Huizen

Welkom bij San Giorgio, waar de smaken van Italië tot leven komen in het hart van Huizen in 't Gooi. Bij ons draait alles om authenticiteit en kwaliteit. Onze chef en medewerkers zijn geboren en getogen Italianen, gepassioneerd over het brengen van de ware Italiaanse keuken naar Nederland.

 

We werken uitsluitend met de allerbeste, verse ingrediënten, rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Bij San Giorgio waan je je even in een knusse trattoria in Toscane of een sfeervol restaurant aan de Amalfikust. Hier geniet je van een uitgebreide maaltijd, begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen.

 

Bij ons gaat het niet alleen om eten, maar om een totale beleving - een culinaire reis naar het ware Italië.

Medewerkers restaurant San Giorgio huizen
Eigenaren restaurant San Giorgio huizen
Restaurant San Giorgio huizen

 Elke maaltijd die onze keuken verlaat, is een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Italië. We gebruiken uitsluitend de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Van de sappige tomaten tot de geurige basilicum en de zijdezachte mozzarella, elk ingrediënt vertelt zijn eigen verhaal.

 

Onze pasta’s en sauzen worden dagelijks vers bereid. Daarnaast hebben we voor elk gerecht de perfecte wijn, zorgvuldig geselecteerd om de smaken te completeren en te versterken. Zo garanderen wij dat elke hap een ware explosie van authenticiteit en puurheid is. Bij San Giorgio proef je het verschil – la vera cucina italiana. Buon appetito!

Visual Restaurant San Giorgio Huizen
bottom of page