Menu
ANITPASTI - STARTER
ANTIPASTI SAN GIORGIO
Plank met geselecteerde vleeswaren en kazen.
€ 22
CARPACCIO
Rundercarpaccio met truffelcrème, rucola en Grana Padano kaas.
€ 15
BRUSCHETTA TRADIZIONALE
Traditionele bruschetta met tomaat, knoflook en basilicum.
€ 11,50
SCAMPI ALL' AGLIO
Garnalen met knoflook.
€ 27
SCAMPI DIAVOLA
Scampi met pikante tomatensaus.
€ 16
MINESTRA - SOEPEN
MINESTRONE
€ 11
TOMATO
€ 10
INSALATE - SALADES
INSALATA MEDITERRANE
Sla, feta, cherrytomaatjes, olijven en mozzarella.
€ 13
SAN GIORGIO
Sla, cherrytomaatjes, ansjovis, kappertjes en feta.
€ 13
CAPRESE
Sla, cherrytomaatjes, burrata en basilicum.
€ 11
PRIMI - MAIN COURSES
SPAGHETTI CARBONARA
Ei, zwarte peper, Parmigiano Reggiano en Guanciale.
€ 14,95
PENNE ALL'AMATRICIANA
Tomatensaus, spek en olijven.
€ 14
RIGATONI AI 4 FORMAGGI
Parmezaan, Pecorino en Gorgonzola afgetopt met buffelmozzarella.
€ 14
RAVIOLI AL TARTUFO
Ravioli gevuld met truffelcrème en Parmigiano Reggiano.
€ 15
SPAGHETTI FRUTTI DI MARE
Tomatensaus en zeevruchten.
€ 16
TAGLIATELLE SAN DANIELE
San Daniele ham en room.
€ 15
TAGLIATELLE AL SALMONE
Roomsaus met zalm.
€ 17,50
PENNE AL TONNO
Tomatensaus en tonijn.
€ 14
TAGLIATELLE DI SCAMPI
Roomsaus met scampi's.
€ 17
RIGATONI AL FORNO
Gehakt en champignons uit de oven.
€ 14
TAGLIATELLE BOLOGNESE
Parmezaan, Pecorino en Gorgonzola afgetopt met buffelmozzarella.
€ 12
SECONDI - SECOND DISHES
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade.
OSSENHAAS
Bereidt op de grill met marinade.
€ 24
RIBEYE
Bereidt op de grill met marinade.
€ 24
AGNELLO SCOTO DITO
gemarineerde lamsrack.
€ 24
ENTRECÔTE DI MARO
Entrecote bereidt op de grill.
€ 24
ESCALOPE SALTIMBOCCA
Kalfsfilet, parmaham en mozzarella.
€ 19,95
ESCALOPE NAPOLITANA
Kalfsfilet, tomatensaus, kappertjes en olijven.
€ 19,95
ESCALOPE MARSALA
Kalfsfilet met marsalasaus.
€ 19,95
ESCALOPE CON PEPE VERDE
Kalfsfilet met room en groene peper.
€ 19,95
ESCALOPE ARCHIDUC
Kalfsfilet, room en champignons.
€ 19,95
OSSOBUCO
Lamsbout met groenten en tomatensaus.
€ 24
DORADO AL FORNO
Dorade, cherrytomaatjes, knoflook en oregano.
€ 24
SALMONE LIMONE
Zalmfilet met citroensaus.
€ 24
SOGLIOLA IN UMIDO
Tongvis (500 gram), knoflook en limoensaus.
€ 34
DESSERT
TIRAMISÚ SAN GIORGIO
Mascarponecrème, met espresso doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao.
€ 9
GELATO TRADIZIONALE (per bolletje)
Keuze uit: citroen, chocolade, vanille, pistache, hazelnoot en aardbei.
€ 3,50
PANNA COTTA
Vanille panna cotta met aardbeiensaus.
€ 9,50
CANNOLI
Siciliaanse cannoli gevuld met ricottacrème en gehakte pistachenoten.
€ 9
AFFOGATO ALLA VANIGLIA
Vanille-ijs verdronken in espressokoffie. Met of zonder likeur.
original
€ 11
met likeur
€ 15
SGROPPINO
Citroensorbet met wodka, prosecco en limoen.
€ 12,50
TORTA CIOCCOLATO
Chocolade cake met vanille-ijs.
(gluten-vrij)
€ 9