Menu
ANITPASTI - STARTER
ANTIPASTI SAN GIORGIO
Plank met geselecteerde vleeswaren en kazen.
€ 22
CARPACCIO
Rundercarpaccio met rucola, cherrytomaten en Grana Padano kaas.
€ 15
SALMONE MARINATO
Gemarineerde zalm met burrata en croutons
€ 23
CAPRESE DI BURRATA
€ 15
PRIMI
TAGLIATELLE BOLOGNESE
€ 17
PAPPARDELLE CON FUNGHI DI BOSCO
Pappardelle met paddenstoelen
€ 18
SPAGHETTI ALLE VONGOLE
Spaghetti met mosselen
€ 19
RIGATONI CON COZZE, VONGOLE E GAMBERONI
Rigatoni met mosselen en gambas
€ 19
SPAGHETTI FLAMBATI AL COGNAC CON FILETTO
Spaghetti flambe met cognac, met ossenhaas
€ 19,50
TAGLIATELLE CON GAMBERONI E PESTO DI BASILICO
Tagliatelle met gambas en basilicumpesto
€ 18
SECONDI
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelen.
FILETTO MARE E MONTI
Ossenhaas met champignons en gambas
€ 27
FILETTO AL GORGONZOLA E PINOLI
Ossenhaas met gorgonzola saus en pijnboompitten
€ 27
FILETTO AI FUNGHI DI BOSCO
Ossenhaas met paddenstoelen
€ 27
COSTATA DI MANZO 400gr
Gegrilde Ribstuk
€ 35
TAGLIATA DI FILETTO
Runderfilet met guanciale, prei en rode wijnsaus
€ 28
SALMONE AL CARTOCCIO
Zalm 'en papillote' gebakken in de oven, met cherrytomaatjes, ui, knoflook en olijf
€ 26
BRANZINO AL VINO BIANCO
Zeebaars met rucola en cherrytomaten
€ 27
DESSERT
TIRAMISÚ
Mascarponecrème, met espresso doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao.
€ 10
GELATO
€ 8
AFFOGATO ALLA VANIGLIA
Vanille-ijs verdronken in espressokoffie. Met of zonder likeur.
original
€ 11
​
met likeur
€ 15
​
SGROPPINO
Citroensorbet met wodka, prosecco en limoen.
€ 12
CREMA DI MASCARPONE
Mascarponecreme met nutella en pistache
€ 10
SEMIFREDDO AL CAFFE
Koud mousse met coffee
€ 10
SEMIFREDDO ALLA VANIGLIA
Vanille-ijs met cannoli-biscuit, coffee en chocolade
€ 10