top of page
visuals San Giorgio Huizen

Menu

ANITPASTI - STARTER

ANTIPASTI SAN GIORGIO

Plank met geselecteerde vleeswaren en kazen.

€ 24

BRUSCHETTA TRADIZIONALE

Traditionele bruschetta met tomaat, knoflook en basilicum.

€ 14

FLAN

Warme spinazietaart met fondue.

€ 17

CARPACCIO

Rundercarpaccio met truffelcrème, rucola en Grana Padano kaas.

€ 16

CAPRESE

Cherrytomaatjes, buffelmozzarella, basilicum en balsamicoazijn.

€ 15

INSALATE - SALADES

LATTUGHINA

Sla, avocado, kerstomaatjes en basilicum.

€ 12

INSALATA MEDITERRANEA

Sla, Feta, cherrytomaatjes, olijven en mozzarella.

€ 14

PRIMI - MAIN COURSES

LA CARBONARA

Spaghetti, eieren, zwarte peper, Parmigiano Reggiano en Guanciale.

€ 18

RAVIOLI AL TARTUFO

Ravioli gevuld met truffelcrème, boter, salie en Parmigiano Reggiano.

€ 26

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

Tomatensaus, mozzarella en Parmigiano Reggiano.

€ 15

LA LASAGNA

Bladerdeeg van eierpasta, ragú, Parmiggiano Reggiano en mozzarella.

€ 16

TAGLIATELLE DI SCAMPI AL NERO SEPPIA

Zwarte tagliatelle op basis van inktvisinkt met scampiragú en schelpenbisque.

€ 29

PENNE ALL'ARRABBIATA

Penne rigate met San Marzano tomatensaus, rode chilipeper en Parmigiano Reggiano.

€ 14

PENNE AL SALMONE

Gebakken penne rigate met room en gerookte zalm.

€ 16

TORTELLINI ALLA PANNA CON PROSCIUTTO

Tortellini gevuld met vlees, room, gekookte ham en Parmigiano Reggiano.

€ 15

RIGATONI AI 4 FORMAGGI

Rigatoni met Parmezaanse room, Pecorino en Gorgonzola afgetopt met buffelmozzarella.

€ 15

SECONDI - SECOND DISHES

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade.

LA TAGLIATA

Entrecote met groente ratatouille, Parmigiano Reggiano en balsamicoazijn.

€ 27

CARRÉ DI AGNELLO

Lamskoteletjes met boter, tijm, demi-glace en aardappelpuree.

€ 27

SCAMPI SOUTÉ

Rivierscampi's met tomatensaus en croutons.

€ 23

ENTRECÔTE CON CREMA DI FUNGHI

Entrecote met champignonroomsaus.

€ 24

SCALOPPINE CON SALSA AL PEPE VERDE

Gebakken dungesneden rundvlees in saus van groene pepers.

€ 21

FILETTO DI MANZO ALLA GRIGLIA

Gegrilde ossenhaas met demi-glace saus.

€ 24

DESSERT

TIRAMISÚ SAN GIORGIO

Mascarponecrème, met espresso doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao.

€ 9

GELATO TRADIZIONALE (per bolletje)

Keuze uit: citroen, chocolade, vanille, pistache, hazelnoot en aardbei

€ 3,50

PANNA COTTA

Vanille panna cotta met aardbeiensaus.

€ 9,50

CANNOLI

Siciliaanse cannoli gevuld met ricottacrème en gehakte pistachenoten.

€ 9

AFFOGATO ALLA VANIGLIA

Vanille-ijs verdronken in espressokoffie. Met of zonder likeur.

original

€ 11

met likeur

€ 15

SGROPPINO

Citroensorbet met wodka, prosecco en limoen.

€ 12,50

TORTA CIOCCOLATO

Chocolade cake met vanille-ijs.
(gluten-vrij)

€ 9

bottom of page