top of page
visuals San Giorgio Huizen

Menu

ANITPASTI - STARTER

ANTIPASTI SAN GIORGIO

Plank met geselecteerde vleeswaren en kazen.

€ 22

CARPACCIO

Rundercarpaccio met truffelcrème, rucola en Grana Padano kaas.

€ 15

BRUSCHETTA TRADIZIONALE

Traditionele bruschetta met tomaat, knoflook en basilicum.

€ 11,50

SCAMPI ALL' AGLIO

Garnalen met knoflook.

€ 27

SCAMPI DIAVOLA

Scampi met pikante tomatensaus.

€ 16

MINESTRA - SOEPEN

MINESTRONE

€ 11

TOMATO

€ 10

INSALATE - SALADES

INSALATA MEDITERRANE

Sla, feta, cherrytomaatjes, olijven en mozzarella.

€ 13

SAN GIORGIO

Sla, cherrytomaatjes, ansjovis, kappertjes en feta.

€ 13

CAPRESE

Sla, cherrytomaatjes, burrata en basilicum.

€ 11

PRIMI - MAIN COURSES

SPAGHETTI CARBONARA

Ei, zwarte peper, Parmigiano Reggiano en Guanciale.

€ 14,95

PENNE ALL'AMATRICIANA

Tomatensaus, spek en olijven.

€ 14

RIGATONI AI 4 FORMAGGI

Parmezaan, Pecorino en Gorgonzola afgetopt met buffelmozzarella.

€ 14

RAVIOLI AL TARTUFO

Ravioli gevuld met truffelcrème en Parmigiano Reggiano.

€ 15

SPAGHETTI FRUTTI DI MARE

Tomatensaus en zeevruchten.

€ 16

TAGLIATELLE SAN DANIELE

San Daniele ham en room.

€ 15

TAGLIATELLE AL SALMONE

Roomsaus met zalm.

€ 17,50

PENNE AL TONNO

Tomatensaus en tonijn.

€ 14

TAGLIATELLE DI SCAMPI

Roomsaus met scampi's.

€ 17

RIGATONI AL FORNO

Gehakt en champignons uit de oven.

€ 14

TAGLIATELLE BOLOGNESE

Parmezaan, Pecorino en Gorgonzola afgetopt met buffelmozzarella.

€ 12

SECONDI - SECOND DISHES

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade.

OSSENHAAS

Bereidt op de grill met marinade.

€ 24

RIBEYE

Bereidt op de grill met marinade.

€ 24

AGNELLO SCOTO DITO

gemarineerde lamsrack.

€ 24

ENTRECÔTE DI MARO

Entrecote bereidt op de grill.

€ 24

ESCALOPE SALTIMBOCCA

Kalfsfilet, parmaham en mozzarella.

€ 19,95

ESCALOPE NAPOLITANA

Kalfsfilet, tomatensaus, kappertjes en olijven.

€ 19,95

ESCALOPE MARSALA

Kalfsfilet met marsalasaus.

€ 19,95

ESCALOPE CON PEPE VERDE

Kalfsfilet met room en groene peper.

€ 19,95

ESCALOPE ARCHIDUC

Kalfsfilet, room en champignons.

€ 19,95

OSSOBUCO

Lamsbout met groenten en tomatensaus.

€ 24

DORADO AL FORNO

Dorade, cherrytomaatjes, knoflook en oregano.

€ 24

SALMONE LIMONE

Zalmfilet met citroensaus.

€ 24

SOGLIOLA IN UMIDO

Tongvis (500 gram), knoflook en limoensaus.

€ 34

DESSERT

TIRAMISÚ SAN GIORGIO

Mascarponecrème, met espresso doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao.

€ 9

GELATO TRADIZIONALE (per bolletje)

Keuze uit: citroen, chocolade, vanille, pistache, hazelnoot en aardbei.

€ 3,50

PANNA COTTA

Vanille panna cotta met aardbeiensaus.

€ 9,50

CANNOLI

Siciliaanse cannoli gevuld met ricottacrème en gehakte pistachenoten.

€ 9

AFFOGATO ALLA VANIGLIA

Vanille-ijs verdronken in espressokoffie. Met of zonder likeur.

original

€ 11

met likeur

€ 15

SGROPPINO

Citroensorbet met wodka, prosecco en limoen.

€ 12,50

TORTA CIOCCOLATO

Chocolade cake met vanille-ijs.
(gluten-vrij)

€ 9

bottom of page