top of page
visuals San Giorgio Huizen

Menu

ANITPASTI - STARTER

ANTIPASTI SAN GIORGIO

Plank met geselecteerde vleeswaren en kazen.

€ 22

CARPACCIO

Rundercarpaccio met rucola, cherrytomaten en Grana Padano kaas.

€ 15

SALMONE MARINATO

Gemarineerde zalm met burrata en croutons

€ 23

CAPRESE DI BURRATA

€ 15

PRIMI

TAGLIATELLE BOLOGNESE

€ 17

PAPPARDELLE CON FUNGHI DI BOSCO

Pappardelle met paddenstoelen

€ 18

SPAGHETTI ALLE VONGOLE

Spaghetti met mosselen

€ 19

RIGATONI CON COZZE, VONGOLE E GAMBERONI

Rigatoni met mosselen en gambas

€ 19

SPAGHETTI FLAMBATI AL COGNAC CON FILETTO

Spaghetti flambe met cognac, met ossenhaas

€ 19,50

TAGLIATELLE CON GAMBERONI E PESTO DI BASILICO

Tagliatelle met gambas en basilicumpesto

€ 18

SECONDI

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelen.

FILETTO MARE E MONTI

Ossenhaas met champignons en gambas

€ 27

FILETTO AL GORGONZOLA E PINOLI

Ossenhaas met gorgonzola saus en pijnboompitten

€ 27

FILETTO AI FUNGHI DI BOSCO

Ossenhaas met paddenstoelen

€ 27

COSTATA DI MANZO 400gr

Gegrilde Ribstuk

€ 35

TAGLIATA DI FILETTO

Runderfilet met guanciale, prei en rode wijnsaus

€ 28

SALMONE AL CARTOCCIO

Zalm 'en papillote' gebakken in de oven, met cherrytomaatjes, ui, knoflook en olijf

€ 26

BRANZINO AL VINO BIANCO

Zeebaars met rucola en cherrytomaten

€ 27

DESSERT

TIRAMISÚ

Mascarponecrème, met espresso doordrenkte lange vingers en een vleugje cacao.

€ 10

GELATO

€ 8

AFFOGATO ALLA VANIGLIA

Vanille-ijs verdronken in espressokoffie. Met of zonder likeur.

original

€ 11

​

met likeur

€ 15

​

SGROPPINO

Citroensorbet met wodka, prosecco en limoen.

€ 12

CREMA DI MASCARPONE

Mascarponecreme met nutella en pistache

€ 10

SEMIFREDDO AL CAFFE

Koud mousse met coffee

€ 10

SEMIFREDDO ALLA VANIGLIA

Vanille-ijs met cannoli-biscuit, coffee en chocolade

€ 10

bottom of page